Serveis farmaceutics a Malla

Atenció al client excepcional

¡Benvengut a la nostra farmàcia!
Som una farmàcia amb una amplia gama de serveis i productes per millorar la teva salut y el teu
benestar.

Faci un encàrrec

Assessorament dietètic i nutricional i nutrició esportiva

Oferim assessorament dietètic i nutricional per ajudar-te a assolir els teus objectius nutricionals, millorar els teus hàbits alimentaris i sentir-te millor al teu dia a dia.

A més, comptem amb un equip especialitzat en nutrició esportiva per donar-te el suport i les recomanacions necessàries per optimitzar el teu rendiment i recuperació a l'esport.

Cistelles personalitzades per a nadons

Per a les mares i els seus nadons, oferim unes cistelles personalitzades de primera qualitat amb productes seleccionats especialment per a ells.

Consell en homeopatia i fitoteràpia

A Farmàcia Mahon també t'oferim consell en homeopatia i fitoteràpia per buscar solucions
holístiques per a la teva salut i benestar.

Control de la pressió arterial

A més, comptem amb un magnífic servei de control de la pressió arterial per mesurar i controlar els teus valors i evitar factors de risc cardiovascular.

Dermoconsell

Oferim també el servei de dermoconsell, en què els nostres especialistes analitzaran la teva pell i et recomanaran la rutina i els productes ideals per al teu tipus de pell i necessitats.

Farmapremium

D'altra banda, t'oferim Farmapremium, la nostra targeta de fidelització amb què podràs acumular euros per totes les compres en productes de parafarmàcia i accedir a les millors promocions en productes TOP.

Programa de detecció de càncer de còlon

A Farmàcia Mahon, també oferim un programa de detecció de càncer de còlon a través de
l'anàlisi de la femta per prevenir i poder actuar en fases inicials.

Sistema personalitzat de dosificació (SPD)

Finalment, comptem amb el servei de Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) per ajudar-te en l'adherència al tractament mitjançant la dosificació en els temps i la posologia necessaris per a cada pacient.

No dubtis a visitar-nos i conèixer tots els serveis i productes que t'oferim a Farmàcia Mahon. T'esperem per ajudar-te a millorar la teva salut i el teu benestar.

Truca’ns al 938895255